O, tempora - o, mores!
Crno-bijeli svijet
Preporuke
Blog
subota, veljača 3, 2007
Zahvaljujući Pearl jučer sam ponovno bio na naslovnici. Blagodarim. I svima vama, naravno.
Upitnik na naslovnici 2. put
Osim za logiranje, vrlo rijetko posjećujem tu stranicu, jer se samo svaki put iživciram.
Naime, nikako mi nije jasno čemu toliki blogovi posvećeni kladionicama i klađenju? Možda je problem u meni jer se nikako nisam dao navući na taj "sport", ali kad bih i išao uplatiti (baciti) neke novce na to, ne bih pomoć tražio po blogovima - svaka kladionica koja drži do sebe ima na svojim stranicama jako dobre statistike pobjeda i poraza pojedinog kluba ili sportaša i svu silu podataka - upravo iz toga se i izračunavaju koeficijenti, ako izuzmemo namještene (kupljene) utakmice.
Već sam po nekim blogovima u komentarima ostavio prijedlog da se te "sportaše" izdvoji u posebnu top-listu, pa tko voli... Ili da svatko za naslovnicu nakon logiranja može koristiti neku vrst filtra s logičkim operatorima i ključnim riječima, kao kod traženja na Google-u: real madrid - koeficijent -kladionica ;)
Na debilno idiotsko muhomlaćenje i kronično dijaretično reklamiranje političkih i estradnih "blogera" neću trošiti riječi.
Uglavom, po meni naslovnica, osim rubrike "Pratim", gubi svoj smisao. Nasumično klikanje po izdvojenim blogovima ili po "Top 500" preporouča se jedino u slučaju krajnjeg očaja kao kap koja će preliti čašu jada.
upitnik @ 20:04 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare